Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

3 comptes sobre educació en les TIC en Instagram

Publicat el 20/09/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Educació en les TIC en Instagram
Educació en les TIC en Instagram, per Pixabay. 2021. Llicència: BY-SA

Amb aquests perfils creats per a docents trobaràs jocs, plantilles, consells o idees per a crear els millors continguts TIC per a realitzar projectes innovadors al teu Punt TIC. Et mostrem 3 perfils d'educació en les TIC en Instagram.

Instagram és una xarxa social en la qual es comparteixen imatges i vídeos que poden emprar-se com a recursos per a l'aula. Exercicis, jocs o consells són alguns exemples dels materials que es poden trobar en Instagram a través dels comptes de diferents docents com les que us proposem a continuació:
 

Docente y tic - @docenteytic

'Docente y TIC' és un blog en format microlearning amb temes de tecnologies educatives gestionat per un professor d'innovació educativa en les TIC. A través de diferents articles, trobaràs articles sobre estratègies educatives, metodologies i recursos tecnològics a l'aula així com videos sobre microlearning i realitat augmentada.

Ayuda para maestros - @ayudaparamaestros

'Ayuda para maestros' es un blog con recursos, juegos, apps educatives, eines didàctiques, pel·lícules, llibres, idees creatives...pensades per ajudar als docents al seu dia a dia. Uno de los artículos parla de l'app AppMatcher, una plataforma en línia que ens permet filtrar aplicacions i eines educatives segons les nostres necessitats. 

En TIC Confío - @enticconfio

'En TIC Confío' és el programa del Ministeri de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de Bogotà que promou el desenvolupament de les habilitats digitals per a enfrontar amb seguretat els riscos associats a l'ús d'internet i les TIC. Ofereix estratègies i habilitats per a la identificació de riscos, la promoció de la convivència i l'activisme digital o la utilització d'eines tecnològiques per a la mobilització de causes solidàries i positives en Internet. Compten amb una acadèmia virtual d'autoformació gratuïta per a nens, nenes, adolescents, joves i adults.

 

Et pot interessat també