Logo del projecte "Vive conectado" del Grup Antena 3
Logo del projecte "Vive conectado" del Grup Antena 3.

Amb aquest objectiu es convoca el programa “Pueblos Conectados” que vol reconèixer i distingir totes aquelles localitats que hagin fet un esforç per adoptar les TIC i millorar les gestions i la vida diària dels seus habitants.

Fins ara, han participat quasi una trentena de municipis del territori espanyol, com ara Jun (a Granada), Almogía (a Màlaga) o Illa de Arousa (a Pontevedra). Des de la seva pàgina web, es fa una crida als municipis que vulguin compartir la seva experiència. Si estàs interessat i creus que el teu poble és un exemple de bona sintonia entre tecnologia i ciutadania cal que els enviïs un correu electrònic a l'adreça puebloconectado[arrova]viveconectado.com.

Fa uns dies, “Vive Conectado” va rebre el Premi Internacional de Telecentres en motiu de la celebració del I Congrés  Internacional de Telecentres, celebrat a Sevilla els passats 24 i 25 de gener. El jurat va decidir premiar el programa per la seva trajectòria, la seva aposta per Internet i el seu impacte en la xarxa.