Resum Noticia:

Dins l’àmbit de la dinamització dels emprenedors i les petites empreses de la comarca, el Telecentre de Les Preses ha finançat la creació de pàgines web a emprenedors.

Descripció:

La iniciativa s’emmarca dins el “Projecte de dinamització econòmica i foment de l’ús de les TIC a La Garrotxa” pel període que abasta de gener de 2007 fins al juny de 2008. Tenint en compte que en l’actualitat, una empresa que no té presència a Internet sembla que no existeixi, des del Telecentre de Les Preses es va considerar que era una bona iniciativa per ajudar als emprenedors i petits empresaris que comencen els seu negoci podia ser finançar-los, a fons perdut, una web bàsica.

Quan diem web bàsica volem dir una web amb el mínim indispensable per ser visibles Internet i als buscadors. La web inclou els camps Qui som, Que fem, on som i un formulari de contacte amb domini propi. La subvenció incloïa també el posicionament i el disseny, al gust de cada un dels emprenedors.

Evidentment, els emprenedors que han volgut una web més completa, l’han pogut aconseguir  sufragant la  resta de la despesa  amb la seva pròpia aportació.

Els beneficiaris d’aquesta iniciativa han estat, en primer lloc, els ocupants del viver d’empreses que existeix a l’edifici del Consorci de Promoció Econòmica de Les Preses, que és el lloc on s’ubica el Telecentre. En segon lloc, els beneficiaris han estat els emprenedors que han acudit al servei de creació d’empreses que existeix al mateix Consorci, i finalment s’ha obert el ventall a aquells emprenedors que presentaven un projecte viable i prou engrescador per poder ser beneficiaris de la web.

L’empresa encarregada de la creació i el disseny de les diferents webs ha estat Lampross Media, empresa de creació de web i altres serveis a Internet. L’empresa és una de les residents al viver del Consorci, d’aquesta manera s’ha donat també l’oportunitat a una empresa de recent creació de arribar a nous clients i obrir-se mercat.