Creativa. Emprenedores de l'Alt Urgell
Creativa. Emprenedores de l'Alt Urgell.

Actualment ja són dues les empreses locals que en formen part: Aubèrria i Creativa. Aubèrria es dedica a serveis relacionats amb la natura i el patrimoni, mentre que Creativa és un estudi de disseny i comunicació. Cadascuna d’aquestes societats disposa, al viver, d’un despatx propi amb connexió d’Internet de banda ampla i pot fer ús dels diversos serveis que ofereix el Telecentre.

El viver d’empreses s’ha posat en marxa mitjançant un conveni entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILLEIDA), un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida per donar suport a les idees empresarials innovadores. Actualment disposa de centres a Lleida, les Borges Blanques i la Seu.

En total són set els despatxos de què disposa el viver d’empreses de l’Alt Urgell, de manera que en resten cinc de lliures. L’objectiu dels responsables de la iniciativa és que d’altres emprenedors/ores que tenen en projecte posar en marxa una nova activitat econòmica coneguin l’existència del Viver, així com les eines que posa a la seva disposició per tal d’endegar-la amb les màximes garanties d’èxit.