Final de l'edició 2019 de la Technovation a Barcelona
Final de l'edició 2019 de la Technovation a Barcelona. Autor: Esther Subias. 2019.

Sota el lema Girls for a Change, l'edició 2020 de la Technovation Girls Catalonia, impulsada a Catalunya per l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, donarà a conèixer el programa, els recursos i i el suport que ofereix.

L'acte de presentació tindrà lloc el 8 de novembre a les 17.00 h a l'Espai Bital de Barcelona i comptarpa amb dones referents del sector entre les que es troben Joana Barbany (directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya), Ana de la Rosa (HP Program Manager), Nuria Salán (Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia) i Mar Camacho (Directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital).

A la trobada assistiran també diferents participants d'alguns dels grups guanyadors de la passada temporada per explicar la seva experiència durant el seu pas per Technovation Girls. A més, l'acte també comptarà amb experiències de mentores i del jurat.

La inscripció és gratuïta i obligatòria i es pot realitzar a través d'aquest enllaç.

Programa

17.00 h. Benvinguda a les participants

17.30 h. Esther Subias i Aintzane Morals, ambaixadores TechnovationCAT

17.35 h. Joan Barbany, directora general de Societat Digital

17.48 h. Núria Salán- Presidenta de la Societat Catalana de Tecnologa

18.00 h. Mar Camacho-directora general d'Innovació, Recerca i Cultura Digital

18.12 h. Ana de la Rosa -Program Manager en HP

18.25 h. Family Go (Júlia Royo, Carla Royo, i Berta Planas), equip júnior premiat en 2019

18.35 h. Eat2Meet (Aina Montañés, Marina Bosch, Carla Foz i Sara Mir), equip sènior premiat en 2019

Pausa

19.00 h. Grups de treball en paral·lel
Grup 1: L'equip sènior Epoch Illusion (Khadija Waris-*Jiahui Ji-*Diksha Chopra; Paula Quintanilla Aribó) presentarà el seu treball i explicarà l'experiència. Torn obert de preguntes.
Grup 2: Els equips Big Technoroses: (Enara Sánchez, Paula Villero i Mar Jimenez i 100%Girl Power (Irene, Laia i Alba) presentaran el seu treball i explicaran les seves experiències. Torn obert de preguntes. Yaiza Terròs modera.
Grup 3: Potencials mentors/as i jutges, es reuneixen per a conèixer a fons els detalls del programa i el calendari de treball, recursos, opcions, etc. Modera Marisa Ruiz, i comptem amb Steven i Txell, mentors amb àmplia experiència
Grup 4: Clubs Technovation. Aquells centres educatius, biblioteques, municipis, i similars que volen participar amb diversos grups i desitgen conèixer els detalls del programa. Anna Vilanova de la Biblioteca Ca Fabra i Gemma Antoli, del Projecte municipal Sant Feliu Innova presentessin les seves experiències i resolveran duddas i preguntes, amb el suport de les ambaixadores Technovation
Grup 5: Empreses i institucions que desitgen donar suport TechnovationCAT tindran l'oportunitat de conèixer tots els detalls i possibilitats que ofereix el programa. Moderen i presenten les ambaixadores Technovation

Per estar informats/des de les darreres novetats del certamen, podeu seguir els comptes de Twitter @technovation i @technovationCat i l'etiqueta #TechnovationCAT.

Technovation és una iniciativa de l'organització sense afany de lucre Iridescent.