Escola Virtual d'Hivern d'Espiral
Escola Virtual d'Hivern d'Espiral.

Aquesta formació organitzada per Espiral es desenvoluparà del 15 de febrer al 2 d'abril i compta amb el reconeixement oficial del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El període d'inscripció serà obert fins 7 el de febrer. La persona que vulgui formalitzar la matrícula haurà d'indicar quin curs ha triat i fer el pagament de 75€ (els socis i sòcies d'Espiral obtindran un 50% de descompte).

L'oferta formativa de l'Escola Virtual d'Hivern d'Espiral inclou cursos tant en català com en castellà. Hi ha una gran varietat de cursos que tracten des de libres i continguts digitals, fins a la plataforma d'aprenentatge Moodle, xarxes socials, webcasting, blocs, microblogging, eines 2.0, etc. Tots els cursos tenen una durada de 30 hores i es realitzaran a través de la plataforma d'aprenentatge d'Espiral.

 L'Escola d'Hivern pretén, entre d'altres, contribuir a la millora de la tasca docent i afavorir l’aprenentatge de recursos tecnològics contextualitzats per cada àrea de coneixement.