El pròxim dimecres 29 de novembre, de 10.30 a 12.30 hores, l’entitat compartirà l’estudi sobre els àmbits de l’Administració Pública, els drets digitals i la inclusió sociodigital. No hi faltis!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2018. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

La Fundació Ferrer i Guàrdia organitzarà el pròxim dimecres 29 de novembre, de 10.30 a 12.30 hores, una trobada per a presentar els resultats de l’Enquesta sobre Bretxa Digital i Administració Pública a l’Estat, que l’entitat ha desenvolupat al llarg dels darrers dotze mesos. La jornada es podrà seguir de manera presencial a l’Ateneu La Bòbila, que es troba al Carrer de l’Estudiant número 1 de la ciutat de Barcelona, o de manera virtual. En aquest sentit, l’acte comptarà amb una primera part on es presentaran els resultats de l’estudi realitzat de la mà de Sandra Gómez, coordinadora de projectes de tecnologies digitals de la Fundació Ferrer i Guàrdia, i Maria Padró-Solanet, investigadora de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Durant la presentació, es mostraran dades a escala estatal sobre la relació de la ciutadania amb l’Administració Pública i els reptes dels tràmits digitals.

Tot seguit, s’iniciarà una segona part que consistirà en un diàleg entre tres persones expertes en els àmbits de l’Administració Pública, els drets digitals i la inclusió sociodigital. En concret, hi participaran Adela Mesa, professora titular de Ciència Política i de l’Administració, Agustí Cerrillo, catedràtic de Dret Administratiu, i Laura Serrano, psicòloga social interessada en estudis de gènere i treballadora de la cooperativa Colectic.

Les persones interessades a participar-hi poden apuntar-se en aquest enllaç en línia.