text:

A continuació us presentem uns materials per a la vostra formació en TIC. La majoria són materials generats en el marc de la convocatòria FTIC, d’ajuts per a projectes de formació en TIC Aquests materials es posen a lliure disposició pública, tal com s’establia en les bases de la convocatòria, d’acord amb la política de l’STSI de promoure la lliure difusió de continguts.

També podrem trobar materials de formació seleccionats de diferents fonts, que creiem adients per a totes aquelles persones que s'estiguin iniciant en el món de les noves tecnologies.

Començar amb l'ordinador
començar amb l'ordinador   Materials per començar a iniciar-se en l'eina de l'ordinador. Documentació, exercicis, aspectes elementals de maquinari i programari... Molts recursos per fer les primeres passes!
     
Sistema operatiu
sistemas operatius   Coneix els diferents sistemes operatius.Vols saber coses de Programari Lliure? Entra, trobaràs molts materials sobre aquests temes
     
Ofimàtica
power_pc   Aprèn a utilitzar processadors de textos, presentacions, fulls de càlcul, bases de dades i, fins i tot, disseny web!
     
Eines d'Internet
navegador   Com podem navegar de manera segura per internet? conceptes bàsics i recomanacions per a poder treballar de manera segura
     
Imatge
pencils   Programes i recursos perquè puguis treballar amb imatges a l ordinador.Apren a retocar imatges, a fer muntatges, a escanejar, a preparar imatges per imprimir i per enviar per internet...
     
Gestors de continguts
contenidos   Coneixes eines com el Moodle i el Mambo? en vols saber més?
     
Altres
altres2   Bases de dades, llenguatges de programació, inserció laboral, llicències de programari...i molts altres temes que de segur et resultaran interessants.Vols descobrir-ho?