Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Mostra d'Emprenedoria, per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn

Publicat el 08/11/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de la Mostra d'Emprenedoria que tindrà lloc el 15 de novembre per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn
El 15 de novembre tindrà lloc una Mostra d'Emprenedoria per celebrar els 10 anys de Girona Emprèn, per Girona Emprèn. Llicència: Tots els drets reservats

Girona Emprèn és el servei municipal de suport a l’emprenedoria, capacitació i consolidació empresarial de l’Ajuntament de Girona. El 15 de novembre celebra el seu 10è aniversari i ho fa donant tot el protagonisme a les persones emprenedores que han passat pel servei durant aquests anys.

La Mostra d'Emprenedoria tindrà lloc dijous 15 de novembre, a les 18.00 hores, al Centre Cultural de La Mercè de Girona. Comptarà amb la conferència 'L'emprenedoria, obligació o tria?' de Cristina Sánchez Miret, directora del Departament d’Empresa de la Universitat de Girona (UdG) i una taula rodona d’experiències emprenedores, moderada per Txell Costa, consultora i mentora empresarial.

Acabarà amb un còctel emprenedor amb l’Atelier i música amb Bigblack Rhino duet al claustre, on es podrà veure una mostra d'emprenedoria, amb experiències de persones emprenedores que han comptat amb el suport de Girona Emprèn.

L'objectiu és ajudar a donar a conèixer el fet emprenedor per part dels seus protagonistes i recollir experiències i consells d’algunes de les persones que han estat beneficiàries del servei, tant aquelles que han creat finalment una empresa com les que no. També serà un espai on es podran conèixer iniciatives emprenedores sorgides amb el suport de Girona Emprèn.

Per assistir a l'esdeveniment, cal realitzar la inscripció.