Ratolí
Ratolí.

Els tallers poden ser sobre diferents temes: Des de com crear un correu electrònic fins a una guia per crear un correu electrònic o una aproximació al programari lliure, passant pel funcionament de Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.

A l’espai d’elcanal hi ha formació a diferents nivells. D’una banda, l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de Manlleu realitza cursos d’alfabetització de 20 i 30 hores mentre que la Fundació Mil·lenari ofereix cursos de diferents temàtiques (administració, programació web, programes de disseny…). Per això, el Punt TIC, a través d’aquests tallers , intenta situar-se en un punt intermedi, per tal de potenciar o repassar alguns elements de la formació bàsica però sense entrar en cursos especialitzats de cap mena.

Els Tallers d’elcanal són oberts a tota la població major de 16 anys i són gratuïts. Per tal d’inscriure’s-hi les persones interessades poden presentar-se a l’espai d’elcanal, trucar per telèfon o enviar un correu electrònic. Trobareu tota la informació sobre els tallers presentats i sobre les vies de contacte en l'enllaç al final de la nota. De totes formes, cal destacar que es tracta només de propòstes per tal de donar a conèixer els tallers. Més endavant es faran més tallers a partir de les necessitats/inquietuds dels usuaris/àries. Animeu-vos! Qualsevol tema és vàlid.