En el marc del programa Connectem Barcelona, s’han cedit vint-i-cinc ordinadors portàtils a la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero del districte de Sant Andreu. Llegeix tots els detalls!

Imatge de Connectem Barcelona
Imatge de Connectem Barcelona. Tipus de lletra: Ajuntament de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

Amb la voluntat de fer front a la bretxa digital, el programa Connectem Barcelona ha arribat al barri de la Trinitat Vella al districte de Sant Andreu de Barcelona. En concret, la iniciativa ha cedit vint-i-cinc ordinadors portàtils a la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero. El servei d’acompanyament de necessitats digitals Connectem Barcelona, que impulsen el Consorci de Biblioteques de Barcelona, la Fundació BIT Habitat i la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation, es va iniciar al barri del Besòs i el Maresme a Sant Martí.

El servei de préstec d'ordinadors portàtils estarà disponible per a les persones usuàries de la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero, que es troba al carrer de Galícia, 16. Per a accedir-hi, només cal disposar del carnet de Biblioteques de Barcelona. Els ordinadors portàtils es podran utilitzar durant un mes, prorrogable fins a tres vegades. Així mateix, la Biblioteca Trinitat Vella - José Barbero ofereix un servei d’assessorament TIC a les persones que necessitin suport digital els dilluns i els dimecres, de 17 a 20 hores, a les seves instal·lacions.

La voluntat és ampliar properament el programa Connectem Barcelona a altres equipaments municipals i biblioteques de la ciutat de Barcelona amb l’objectiu de garantir l’accés a dispositius digitals amb connexió a la xarxa d’alta qualitat i oferir suport digital a les persones en risc d’exclusió digital de la ciutat.