Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols oferir formació extraescolar en l'àmbit TIC al programa #JovesInTech?

Publicat el 01/03/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del programa #JovesInTech
Imatge del programa #JovesInTech , per Fundación Esplai. 2021. Llicència: BY-SA

La Fundación Esplai cerca persones voluntàries majors d’edat residents al Barcelonès o al Baix Llobregat per tal d’oferir formació extraescolar en l’àmbit TIC a joves majors de 14 anys d’origen migrant i les seves famílies durant el primer semestre del 2021.

El programa #JovesInTech és una proposta de la Fundación Esplai en xarxa amb la Federació i Fundesplai que té per objectiu formar a joves en risc d’exclusió social majors de 14 anys i les seves famílies en programació TIC. La formació es farà des d'una perspectiva intercultural i de gènere i amb la participació de persones voluntàries a tres centres educatius de secundària de la província de Barcelona. 

Alguns dels requisits per entrar al procés de selecció de persones voluntàries, són compartir valors amb l'entitat i amb el projecte; no tenir cap impediment legal per exercir un voluntariat amb persones menors d’edat; ganes, compromís i motivació per formar-se i exercir el voluntariat i tenir motivació i capacitat per expressar-se en català amb les persones joves participants al projecte i amb les seves famílies.

Podeu accedir a l'oferta complerta en aquest enllaç i inscriure-us omplint aquest formulariEn els propers dies, des de la Fundación Esplai us contactaran per tal d'iniciar el procés de selecció.

Si teniu dubtes o altres comentaris, podeu posar-vos en contacte a través d'aquests emails : lgranados@fundacionesplai.org (Laura) i idelpozo@fundacionesplai.org ( Ivonne), amb la referència al títol de l’email » VOLUNTARIAT #JOVESINTECH».