Aquest dijous 30/09 parlem de bretxa digital i jovent | Punt TIC - 854

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de setembre - núm. 854

 
 
Trobada virtual: Bretxa digital, joventut i noves tecnologies
 
Trobada virtual: Bretxa digital, joves i noves tecnologies
 

aquest dijous 30/09 a les 10h parlarem sobre bretxa digital, joves i com les TIC encoratgen els professionals que treballen amb joves per reforçar la cohesió social i l’apoderament juvenil. Comptarem amb persones expertes entre elles l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. Connecta't aquí!

 
 
All Digital Awards 2021
 
La dinamitzadora Lidia Santiago finalista als All Digital Awards
 

Els premis All Digital Awards 2021 premien les persones i organitzacions de tota Europa que permeten transformar i enriquir la vida de les persones a través de les oportunitats que creen les tecnologies digitals. La Xarxa Punt TIC compta amb una persona nominada dins la categoria de Millor persona dinamitzadora.

 
 
Demo nova maqueta Punt TIC 2021
 
Vídeo: la demo de la nova maqueta Punt TIC
 

En Pep Oliveras de l'Oficina tècnica i de dinamització ens explica en aquesta demo com funciona la nova maqueta de Punt TIC i els diferents usuaris que podeu fer servir en la interfície. La nova maqueta de Punt TIC forma part d'una de les accions i actualitzacions del programari i maquinari dels Punts TIC.

 
 
 
 
LA XARXA
 

CyberSecMonth 2021

L'octubre és el mes de la ciberseguretat

El CyberSecMonth és el mes europeu de la ciberseguretat, dedicada a promoure la ciberseguretat i a proporcionar informació sobre la seguretat en línia a través d'accions de sensibilització i bones pràctiques. Durant tot el mes d’octubre es realitzen centenars d’activitats a tot Europa.Banner formació en suport TIC

Vols obtenir gratuïtament un certificat de Google en suport de les TIC?

La Fundación Esplai ofereix beques de formació 100% gratuïtes en col·laboració amb INCO Academy i Google.org, que et permetran aconseguir un certificat professional de suport en les tecnologies de la informació i la comunicació. 
 
NOTÍCIES
 

FiraGran 2017

La Xarxa Punt TIC i l'ACTIC presents a la 22º FiraGran

La FiraGran és el Saló de la Gent Gran de Catalunya que enguany se celebra del 27 al 29 d'octubre a Les Drassanes Reials de Barcelona. La Xarxa Punt TIC i l'ACTIC participarem amb un estand dins la fira.

 

Omega World Games

Argot gamer: termes sobre videojocs en català

Amb la intenció de posar a l'abast del col·lectiu de persones productores i usuàries dels videojocs les solucions terminològiques necessàries en català, el Termcat llença la Terminologia dels videojocs, resultat d'un treball de col·laboració entre terminòlegs/gues i especialistes del sector. 

 

BCN Fem Tech 2021

Premi BCN Fem Tech per l'equitat de gènere al sector TIC

L’Ajuntament de Barcelona convoca el premi Bcn Fem Tech vol afavorir aquells projectes de la ciutat que treballen per l’equitat de gènere en el sector de la tecnologia. La presentació de sol·licituds és fins al 29 de setembre de 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC