Coneixes aquests comptes sobre educació en les TIC en Instagram? | Punt TIC - 853

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de setembre - núm. 853

 
 
Educació en les TIC en Instagram
 
3 comptes sobre educació en les TIC en Instagram
 

Amb aquests perfils creats per a docents i/o projectes tecnològics educatius trobaràs jocs, plantilles, consells o idees per a crear els millors continguts TIC i realitzar projectes innovadors al teu Punt TIC. Et mostrem 3 perfils d'educació en les TIC en Instagram.

 
 
m4Social Day 2021
 
L'Internet com a dret fonamental al m4Social Day 2021
 

El 29 de setembre se celebra l'm4Social Day 2021, que aquest any se centrarà en la reclamació d'internet com a dret fonamental, com a dret que és també la porta d'entrada d'altres drets com el de la salut o l'educació, entre altres. Inscripcions obertes

 
 
Premis DonaTIC 2019
 
Recta final de la 7a. edició dels Premis DonaTIC
 

La setena edició dels premis DonaTIC arriba al seu tram final. La convocatòria pretén dotar de referents les més joves i reconèixer les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies. La cloenda es realitzarà el 13 d'octubre, dia d'Ada Lovelace.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Nova programació al punt TIC Palau

El punt TIC Palau torna a la presencialitat

Després de divuit mesos, l'equip del Punt TIC Palau torna a la presencialitat presentant la programació formativa d'aquest mes d'octubre: alfabèTIC, LibreOffice Writer, Android, Fotografia, Club Memory, Club Codi, Preparació proves ACTIC, Càpsules TIC.9ª  trobada de centres innovadors de Catalunya

Tobada de centres innovadors de Catalunya

Colectic participa el 30 de setembre amb el projecte STEAMonEDU a la 9 ena. trobada de centres innovadors de Catalunya de la Xarxa educativa DIM-EDU i está organitzada amb la Institució Cultural del CIC, lla Fundació Tr@ms, la Societat Catalana de Pedagogia i l'Associació ESPIRAL.  
 
NOTÍCIES
 

Drets digitals a Barcelona

46 iniciatives de Barcelona defensen els drets digitals

L’Ajuntament de Barcelona, Xnet i el Grup Ciutadà de Polítiques Digitals de Barcelona impulsen un projecte dins la Coalició internacional de les Ciutats pels Drets Digitals, liderada per Barcelona, Amsterdam i Nova York.

 

Decidim Fest 2021

Torna el Decidim Fest per a parlar de democràcia i tecnologia

 Sota el lema 'Democràcia, Tecnologia i Justícia Global', el Decidim Fest 2021 es realitzarà del 20 al 22 d’octubre en format serà híbrid, amb sessions en línia i presencials al Canòdrom-Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica de Barcelona

 
 
 
AGENDA
 
 
Cursos online de programació digital amb certificació oficial de Coursera
Del 20 al 30 de setembre [+info]
La programació de tardor a l'Òmnia La Seu
Del 22 d'octubre al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC