Quines habilitats digitals són necessàries a les aules? | Punt TIC - 855

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 d'octubre - núm. 855

 
 
Habilitats digitals necessàries a les aules
 
6 habilitats digitals necessàries a les aules
 

Amb la irrupció de les xarxes socials, (Twitter, Instagram, Twitch) les TRIC pensen la tecnologia no només com un mer recurs educatiu sinó com un instrument de participació, comunicació i col·laboració. Avui parlem de habilitats digitals necessàries a les aules avui dia.

 

 
 
Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2021
 
Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2021
 

CTecno engega la 13a edició del “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”, per aportar una visió àmplia dels principals indicadors del sector digital i tecnològic. Es tracta d'una enquesta dirigida tant a empreses TIC com a empreses d'altres sectors d'activitat.

 
 
Premis DonaTIC 2019
 
Recta final de la 7a. edició dels Premis DonaTIC
 

La setena edició dels premis DonaTIC arriba al seu tram final. La convocatòria pretén dotar de referents les més joves i reconèixer les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies. La cloenda es realitzarà el 13 d'octubre, dia d'Ada Lovelace.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge Xarxa Participalab de Catalunya

Participa en la Xarxa ParticipaLab

Ets dinamitzador/a d’un Punt TIC? Pots participar en la Xarxa ParticipaLab, un projecte per definir els serveis de participació ciutadana que poden oferir els equipaments públics de Catalunya. Assisteix a les sessions virtuals i presencials que s'organitzaran properament.Catosfera 2021

La Catosfera 2021 reflexionarà sobre les notícies falses

L'Associació Catosfera i l'Ajuntament de Girona engegen una nova edició de la Catosfera se celebrarà an del 14 al 16 d'octubre a Girona que posarà el focus en àmbits com les notícies falses, les xarxes socials com a model de negoci i el SEO. 
 
NOTÍCIES
 

Campanya `L`Altaveu`

Neix la campanya 'L'Altaveu per a reduir la bretxa digital entre la gent gran

L'Oficina de la Gent Gran Activa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya impulsa la campanya 'L'Altaveu', una sèrie de píndoles audiovisuals amb l’objectiu de contribuir a reduir la bretxa digital entre la gent gran.

 

CyberSecMonth 2021

L'octubre és el mes de la ciberseguretat

El CyberSecMonth és el mes europeu de la ciberseguretat, dedicada a promoure la ciberseguretat i a proporcionar informació sobre la seguretat en línia a través d'accions de sensibilització i bones pràctiques. Durant tot el mes d’octubre es realitzen centenars d’activitats a tot Europa.

 
 
 
AGENDA
 
 
Masterclass: Del codi a la comunitat: innovació social digital pel bé comú - Aula virtual
5 d'octubre [+info]
Curs de pilotatge de drons, gravació i edició de video: 'Enlaira't a l'Alta Ribagorça'
Del 14 al 19 d'octubre, Consell Comarcal i PuntTIC de l'Alta Ribagorça, El Pont de Suert [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC