Torna la JdIS 2021! Vols conèixer de què parlarem? | Punt TIC - 857

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
01 de novembre - núm. 857

 
 
JdIS 2021
 
JdIS 2021: Vint anys donant resposta a les bretxes digitals
 

Sota el lema Vint anys donant resposta a les bretxes digitals' la Jornada de Dinamització de la Internet Social 2021. Se celebrarà del 9 de desembre en format híbrid a l'espai Valkiria de Barcelona. Inscripcions obertes.

 
 
L’astrofísica i doctoranda en Ciències Planetàries al MIT, Mariona Badenas-Agustí, al premis DonaTIC 2021
 
Vídeo dels Premis DonaTIC 2021
 

Els guardons han distingit vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic. La gala de concessió de guardons va tenir lloc el dia 13 d’octubre coincidint un any més amb el Dia d’Ada LovelaceEn aquest vídeo, parlem amb algunes guardonades i participants. 

 
 
Trobada biblioteques Punt TIC
 
Les biblios de la Xarxa Punt TIC ens trobem!
 

Les biblioteques de la Xarxa Punt TIC són un pilar fonamental, ja que fomenten permeten accedir a internet i a eines d’ofimàtica així com impulsar formacions especialitzades. El divendres 19/11 a les 10h coneixerem algunes biblioteques amb projectes interessants. Inscriu-te.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Més del 90% de les persones enquestades en l`últim estiu de m4social amb una discapacitat física té accés a un telèfon mòbil

10 recursos sobre accessibilitat, diversitat i bretxa digital

Segons l'últim informe de m4social, el col·lectiu de les persones amb discapacitat, la bretxa digital no és tant en l’accés sinó la usabilitat i accessibilitatEl passat 22 d'octubre vam parlar sobre accessibilitat, diversitat i bretxa digital amb l'entitat Sistema Thead. Et mostrem els recursos.Banner FiraGran 2021

FiraGran debat la bretxa digital de la gent gran

Del 27 al 29 d'octubre torna la FiraGranel 22è Saló de Persones Grans de Catalunya, per a debatre la bretxa digital de la gent gran en el món post-Covid després de l’aturada pandèmica. La Xarxa Punt TIC i l'ACTIC estarem presents oferint diferents tallers de capacitació digital per l'apoderament de la gent gran. 
 
NOTÍCIES
 

Decidim.org

El projecte Decidim busca desenvolupadores

El projecte Decidim posa en marxa la tercera edició del seu programa de beques i busca desenvolupadores de codi per a la seva comunitat de programari lliure. Les inscripcions estan obertes.

 

Imatge Xarxa Participalab de Catalunya

Participa en la Xarxa ParticipaLab

Si ets dinamitzador/a d’un Punt TIC participa en la Xarxa ParticipaLab, un projecte per definir els serveis de participació ciutadana que poden oferir els equipaments públics de Catalunya. Assisteix a la propera sessió virtual el 2/11.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: Laboratori SmartCatalonia amb Dades Obertes de Catalunya
3 de novembre [+info]
Presentació Programa Mentoring WIA-E Barcelona
11 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC