Tot a punt a la Xarxa Punt TIC! | Punt TIC - 852

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de setembre - núm. 852

 
 
Publica activitats al portal web Punt TIC
 
Publica la informació del teu Punt TIC al portal web
 

Iniciem un nou curs a la Xarxa Punt TIC i volem que ens expliquis en primera persona quines activitats i propostes hi ha al teu Punt TIC. T'expliquem tots els passos per fer-ho. A més, seguim recollint activitats de la xarxa amb l'etiqueta #FemXarxaPuntTIC

 
 
Parlem d`atenció a la ciutadania
 
VÍDEO: Una ciutadania digital activa i compromesa
 

Parlem amb la Mercé Marce i la Rosa Albó, dinamitzadores, sobre com treballen als seus espais per a apropar les TIC a la ciutadania i trencar amb l'escletxa digital des del Punt TIC Vilafranca i el Servei TIC de biblioteques de Girona.

 
 
Ofertes Punt TIC
 
Vols anunciar un lloc de feina o voluntariat? Omple el formulari
 

El Taullell d'Ofertes de Feina i Voluntariat de Punt TIC vol ser una eina per a donar a conèixer ofertes laborals i/o campanyes de voluntariat que tingueu en marxa al vostre Punt TIC, empresa i/o entitat. Si tens un anunci, omple el formulari!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller de robòtica educativa a la Jornada Punt TIC i Presó 2019

Servei de préstec de kits de robòtica per a dinamitzadors i dinamitzadores

L'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC continua oferint el servei de préstec de kits de robòtica i programació per a dinamitzadors i dinamitzadores. Consulta els kits disponibles i demana'ns més informació sobre propostes d'activitats pel teu punt!.Imatge de la  campanya de sensibilització per l’ús responsable de la tecnologia

Per l’ús responsable de la tecnologia a l'Òmnnia de la Seu

Durant aquest estiu l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Punt Òmnia de la Seu hem preparat una campanya de sensibilització per l’ús responsable de la tecnologia per a fer reflexionar a la població del que fem amb la tecnologia, canviar hàbits de comunicació i incentivar la socialització en les TIC. 
 
NOTÍCIES
 

Veles solars

Els beneficis de l’ús de veles solars en missions de la NASA

El 21 de setembre la doctora Ariadna Farrés, que ha dedicat gran part de la seva carrera científica a l’estudi de les veles solars per a missions espacials, explicarà els beneficis del seu ús. Una conferència en línia de Women4Space Barcelona. Inscripcions obertes.

 

Acte de lliurament de premis de la Final de la 9a edició de l`SmartCatalonia Challenge

Final de la 9a edició de l'SmartCatalonia Challenge

L'SmartCatalonia Challenge és un concurs d'innovació tecnològica promogut pel Departament de Polítiques Digitals amb la Direcció General de Transports i Mobilitat. El 22 de setembre se celebra la final amb els 10 projectes guanyadors.

 

Investigadores de la ETSE i la ETSEQ organitzen i coordinen aquesta iniciativa a Tarragona, en la qual participen 11 escoles i més de 500 alumnes i alumnes

Vols ser mentor/a d'Inspira STEAM?

El projecte Inspira STEAM, que treballa per trencar estereotips de gènere i fomentar les vocacions científiques entre les noies i els nois, busquen persones mentores i centres educatius que hi vulguin participar en l'edició 2021-2022. Anima’t! 

 

Premi Bcn Fem Tech per l`equitat de gènere TIC

Premi: Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector TIC

L’Ajuntament de Barcelona convoca el Premi Bcn Fem Tech per l'equitat de gènere al sector de les TIC. El termini de presentació acaba el 29 de setembre i s’ha de presentar un formulari d’inscripció, una memòria i els CV de les persones que compondran l’equip de treball.

 
 
 
AGENDA
 
 
Jornada: tips per a l'emprenedoria digital femenina
21 de setembre [+info]
Acte final dels premis DonaTIC 2021
13 d'octubre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC