Roca Estrada, Carles

Catàleg de persones expertes

Imatge de perfil de  Carles Roca Estrada
Territori d'actuació:
Alta Ribagorça i Pirineus

Carles Roca Estrada

Vaig estudiar Enginyeria Técnica en Informàtica de Gestió a la UPC de Vilanova i la Geltrú. Posteriorment vaig realitzar el Màster en Dinamització de la Societat de la Informació i el Coneixement.

Dinamitzo el PuntTIC de l'Alta Ribagorça des de l'any 2003. Des de llavors que, a més de dinamitzar l'espai TIC, i la gent que s'hi relaciona, m'he dedicat sobretot a temes de formació, suport i divulgació de l'ús de les TIC, amb temàtiques que van des de l'alfabetització digital fins a temes més específics.

Actualment, també m'encarrego de fer el reforç escolar als usuaris i usuàries del Centre Obert de l'Alta Ribagorça, per tant, dedico menys temps a la dinamització de la SIC que abans, i les formacions que faig cada cop més són en línia.

Experteses

Formació bàsica

Són molts anys els que fa que em dedico a fer formació bàsica, a més d'oferir suport als usuaris i usuàries del PuntTIC que més ho han requerit.

Alfabetització digital

Des del principi d'estar al PuntTIC que em dedico a fer formació d'alfabetització digital, a més d'oferir suport als usuaris i usuàries del PuntTIC que més ho han requerit.

Competències TIC

En els darrers anys, he impartit quantitat de cursos en línia d'ajuda a la preparació del nivell inicial i mitjà de l'ACTIC.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.