Podcast sobre tecnologia
Podcast sobre tecnologia. Author: Freepik. License: BY-SA.

1. 'Cosas de Internet'

És un podcast en castellà, on Laura Rojas i Santiago Espinosa, especialites TIC a Bogotà (Colòmbia), xerren per a entendre la manera en què la tecnologia ens posa a viure descrivint a coses d'internet relacionant els temes d'avantguarda tecnològica amb els canvis dels nostres costums i hàbits. Pots  escoltar-lo aquí.

Cosas de Internet

 

 

 

 

2. L'Altra ràdio

'L'Altra ràdio' és un espai radiofònic especialitzat en la cultura audiovisual, fet íntegrament en català i dirigit pel periodista Cinto Niqui. Actualment s'emet els dimecres a les 21.05, i els diumenges a la mitjanit a l'emissora pública Ràdio 4. Pots escoltar-lo aquí.

L'Altra Ràdio - RNE Ràdio 4
 

3. Mossega la Poma

'Mossega la Poma' és un podcast dedicat a la tecnologia i la ciència conduït per Tomàs Manzanares i Marc Alier. Els episodis s'enregistren des de la Universitat Politècnica de Catalunya. Pots escoltar-lo aquí.

Mossega la poma" parlarà d'Star Citizen amb CATCOM - Gaming.cat

4. Radio Cyborgfeministas podcast

'Cyborgfeministas' és una iniciativa de TEDIC, una organització que defensa els drets digitals i promou l'ús de tecnologies lliures. Tenen una ràdio des d'on fan sèries de podcast on tracten temes interessants com internet, màgia i feminisme, fracasos digitals, etc. Pots escoltar-lo aquí.

Cyborgfeministas