Logo BiblioLab
Logo BiblioLab. Author: Diputació de Barcelona. License: All rights reserved.

Aquesta nova edició busca projectes que tinguin com a objectiu promoure l’accés, l’aprenentatge i la creació de coneixement a través de l’experimentació, la creativitat i la innovació en entorns col·laboratius oberts a la ciutadania.

Qui s'hi pot presentar?

La convocatòria, va dirigida a persones jurídiques, sense ànim de lucre (universitats, entitats, associacions, fundacions, cooperatives, etc). Es limita la concessitó a un màxim d'una subvenció per sol·licitant.

Període, lloc d'execució dels projectes i import de la subvenció

Els projectes s’hauran de dur a terme entre els dies 1 de juliol de 2020 i 31 de juliol de 2021 i seran subvencionats en un 50% fins a un màxim de 10.000 €.

Han de desenvolupar-se en una o més biblioteques o bibliobusos del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a la demarcació de Barcelona. Es limita la subvenció a un màxim de dos projectes per municipi.

Guia de suport per a la presentació de projectes

A causa de la situació de pandèmia global provocada per la Covid-19, va fer que s'anulès la Jornada Cocrea BiblioLab del passat 31 de març. Per això, la Diputació ha creat aquesta guia per a presentar-se a la convocatòria d’ajuts que podeu trobar aquí.

Presentació de sol·licituds

El període de sol·licituds de les subvencions: del 20 de març al 9 de juliol de 2020. Per participar-hi cal inscriure’s aquí i aportar la documentació necessària.

Per a més informació sobre els criteris i despeses subvencionables, podeu consultar aquest enllaç.