Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Laboratoris participatius a les Planes d'Hostoles

Posted on 23/11/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Laboratoris participatius a les Planes d'Hostoles
Laboratoris participatius a les Planes d'Hostoles, for Ajuntament de Les Planes d'Hostoles. 2020. Licence: Tots els drets reservats

Els laboratoris participatius són una proposta de participació ciutadana per a treballar i aprendre de forma conjunta. Mireu el vídeo de la experiència de l'Ajuntament de Les Planes d'Hostoles.

Els laboratoris participatius són una proposta de participació ciutadana per a treballar i aprendre de forma conjunta. Sota el lema “Imagina La Cooperativa” des de l'Ajuntament de Les Planes d'Hostoles els seus ciutadans/es que proposin allò que els agradaria que es desenvolupés al seu poble. Els laboratoris ciutadans són espais de creació, experimentació col·laborativa. a partir del mes de novembre la Biblioteca de Les Planes va ser un d’ells. 

La Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat els va proposar formar part del curs en Laboratoris de Participació Ciutadana, organitzat pel Ministeri de Ciència i Innovació i Medialab Prado, en tant que membres de la Xarxa Punt TIC de Catalunya (XPT).

Aquí podeu veure un vídeo del projecte.