Alonso, Núria

Catalogue of experts

Imatge de perfil de  Núria Alonso
Area of operation:
Barcelona

Núria Alonso

Llicenciada en Belles Arts reconvertida a tècnica informàtica. M’encanta Linux i tot el que porti llicències obertes, on sempre en puc aprendre més i més. Des de fa anys col·laboro en projectes que incorporen l’ús social de la tecnologia. Treballo al Teb des de 2009

Expertise

Desenvolupament web

Ajudar a les entitats sense ànim de lucre a treballar la seva presència digital com un espai més on a desenvolupar la seva tasca.

Robòtica Creativa

No deixem que els robots dominin el món... dominem-los nosaltres!

Arduino

La robòtica i la programació ens ajuden a entendre que la tecnologia no és una cosa màgica que fa coses sense saber per què. Entendre com i per què funcionen els dispositius amb els que treballem dia a dia és el primer pas per a deixar de ser simples consumidors i dominar l'univers.

Scratch

Per que la programació també pot ser divertida, fem-la visual. Per cert... hi ha programació visual més enllà d'Scratch!

Programació

... i no, no estem parlant de com planifiquem les nostres activitats.

Participació digital

Les ciutats intel·ligents ens poden facilitar la vida, però també ens poden excloure. Fomentar la participació digital de la ciutadania és un element fonamental per a convertir-nos en individus i comunitats empoderades i actives!

Alfabetització digital

Quin és l'ABC de la era digital?

Seguretat en xarxa

Per què la nostra vida digital està plena d'alegries i bons moments... però també hi ha punts foscos. Coneixes els riscos? Saps defensar-te a la xarxa?

Impressió 3D

Per convertir-nos en autèntics artesans digitals.

GNU/Linux

Per que no podem construir un món inclusiu basant-nos en la exclusió, ja sigui econòmica, privativa, o d'estàndards. Codi obert o barbàrie!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.