Lidia Santiago López

Catalogue of experts

Imatge de perfil de Lidia Santiago López
Area of operation:
Baix Llobregat

Lidia Santiago López

Em dic Lidia Santiago sóc graduada en enginyeria informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. He desenvolupat tota la meva carrera professional en la formació i dinamització digital. Actualment treballo com a dinamitzadora del Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat i coordino un departament de formació STEAM.
Des de fa més de 5 anys la meva passió per l'educació tecnològica m'ha fet desenvolupar el meu interès per la robòtica, la programació educativa i la fabricació digital com a eina de canvi. Sent formadora d'infants, joves, formadora de formadors i coordinadora de projectes d'innovació digital. 

Expertise

Programació

He desenvolupat pàgines web amb llenguatge .php java i python i gràcies a la meva formació acadèmica he treballat amb diferents llenguatges de programació d'alt nivell.

Impressió 3D

He participat activament en conferències i jornades fent de tallerista de la fabricació digital amb eines com les impressores 3D

Robòtica Creativa

Des de fa més de 5 anys treballem amb robòtica educativa a l'aula amb eines com poden ser les de Lego Education, Makeblock, microBit o les plaques microcontrolades d'Arduino.

Innovació social digital

Actualment al Punt Òmnia de Torrelles intentem encabir les eines d'innovació digital en la majoria del possible en les activitats i tallers de l'espai, per fomentar la innovació social digital amb diferents colectius.

Scratch

He desenvolupat diferents projectes amb l'eina de programació per blocs d'Scratch i ens serveix com a un recurs òptim per a la introducció de la programació en els més joves o les persones usuàries que s'inicien.

ACTIC avançat

Actualment desenvolupem el curs de formació d'ACTIC nivell mig al Punt Òmnia.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.