Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Girona Emprèn organitza un curs d'iniciació a Arduino

Publicado el 11/10/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Plaques d'Arduino
Plaques d'Arduino. Licencia: BY-SA

Amb el curs d'iniciació a Arduino les persones participants aprendran el funcionament de les plaques i a fer projectes DYI controlant objectes mitjançant la programació electrònica dels seus components. Inscripcions obertes.

Arduino és un conjunt de plaques electròniques que permeten realitzar muntatges senzills i acostar l'electrònica a qualsevol persona. Facilita la creació de productes de tot tipus on l'electrònica pot ser el motiu principal, o simplement un suport més. La versatilitat de les plaques Arduino i els components que poden usar-se amb elles, permeten que es poden realitzar des de muntatges industrials fins a projectes artístics.

Conèixer l'electrònica i la programació bàsica amb aquestes plaques despertant la curiositat per aprendre i començar a programar d'una manera real és el que proposa Girona Emprèn amb el curs d'iniciació a Arduino. Se celebrarà els dijous 14 i 21 d'octubre de 17.30 a 20.30 hores. Les inscripcions estan obertes a través d'aquest enllaç. Amb la col·laboració de Nicolas Saganias (La Volta).