Imatge del dispositiu WIVI Visions
Imatge del dispositiu WIVI Visions. Autor: WIVI Visions. Licencia: Todos los derechos reservados.

Les disfuncions visuals afecten a 4 de cada 10 infants menors de 15 anys a Europa i un 10% de la població infantil pateix alteracions greus. WIVI Visions és una startup que treballa perquè el 95% d'aquests símptomes millorin o desapareixin. 

WIVI Visions és un nou producte immersiu basat en la visualització 3D que permet una manera còmoda i gratuïta d’avaluar les habilitats i capacitats del sistema visual, així com el disseny i implementació del tractament per a una visió adequada. "Tractem sobre tot la part que no són les ulleres ni les lents de contacte, sinó tota la part neural, que és com coordinem els nostres ulls quan estem veient i la part psíquica que és com descodifiquem la informació al nostre cervell", explica Eva García Ramos, CEO de WIVI. 

El sistema ofereix una completa avaluació de la funció visual cognitiva i l'entrenament de les disfuncions visuals, proporcionant un pla personalitzat per a cada pacient i especialista a través d'algorismes cognitius, amb llibertat de moviment, alta precisió i mesura en temps real.