All Digital Awards 2021. Autor: All Digital. 2021. Licencia: Todos los derechos reservados.

Persones i centenars d’organitzacions d’arreu d’Europa treballen diàriament per empoderar les persones a través de la tecnologia i Internet: des de l’ensenyament de l’alfabetització digital i la seguretat en línia fins a ajudar les persones a realitzar tràmits digitals administratius o accions formatives en programació i robòtica educativa, etc. Campanyes i projectes que tenen com a objectiu garantir la inclusió digital i permetre la innovació social digital.

Els All Digital Awards 2021 volen reconèixer persones i organitzacions en tres categories principals. Feu clic a cada enllaç per veure la descripció completa i els criteris d’avaluació:

  1. Millor persona dinamitzadora
  2. Millor impulsor/a de canvis digitals
  3. Millor recurs digital

La dinamitzadora Lidia Santiago, del Punt Òmnia Torrelles del Llobregat, està nominada als premis a la categoria de Millor persona dinamitzadora. Podeu votar per ella a través dels likes a la seva fitxa en aquest enllaç. Per fer-ho, hey de registrar-vos amb el vostre correu electrònic a Unite IT: The e-Inclusion Network in Europe aquí

La cerimònia de lliurament dels premis es farà en línia el 13 d’octubre de 2021. Les persones i iniciatives guanyadores rebran premis i tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives a un públic. El jurat, format pels membres del Consell Assessor de ALL DIGITAL, valorarà les candidatures segons un conjunt de criteris i escollirà tres finalistes i una persona guanyadora de cada categoria.