Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial

Publicado el 09/11/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya
Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya , por PX Here. 2019. Licencia: BY-SA

Neix l'Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya amb l'objectiu de vetllar pel desenvolupament al país d’una intel·ligència artificial ètica, confiable i amb el benestar de les persones.

Des de finals de juny de 2020, Catalunya compta amb l'Observatori d'Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunyaun organisme que vetllarà pel desenvolupament al país d’una intel·ligència artificial ètica, confiable i amb el benestar de les persones.

Es tracta d'un nou organisme impulsat conjuntament pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública en el marc de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya Catalonia.AI i la Universitat de Girona (UdG).

L’objectiu final d'aquest observatori és estudiar en detall les conseqüències ètiques i legals i els riscos i oportunitats de la implantació de la IA en la nostra vida diària des d’un punt de vista transversal i vetllar perquè la tecnologia s’apliqui per millorar el benestar de les persones de manera segura, justa i respectant les nostres normes socials i culturals.

Aquí podeu trobar més informació.