Programa Arrela't Alt Pirineu i Aran
Programa Arrela't Alt Pirineu i Aran. 2020. Fuente: Arrela't Alt Pirineu i Aran. Licencia: Todos los derechos reservados.

Qui pot participar?

La inciativa vol impulsar projectes nous que volguin iniciar o projectes existents amb els quals engegar noves iniciatives que ajudin a actualitzar-los i tinguin un impacte positiu al territoriPer a participar cal tenir un projecte que compleixi els requisits de participació esmentats a continuació i explicar bé la seva viabilitat, així com els valors socials pel territori promou. 

Podrà participar a la convocatòria qualsevol projecte amb retorn social al territori i/o forma jurídica (associació, professional, empresa, cooperativa...). Per optar a la campanya cal presentar-s’hi amb les formes jurídiques que permetin les bases, tenir seu social o estar empadrona'ts a l'Alt Pirineu i Aran i acreditar l’empadronament o la seu social en una de les sis comarques de l’Alt Pirineu i Aran.

A més, podeu inscriure'us a les diferents jornades comarcals virtuals per estar informats/des.

Aquí podeu consultar les bases de la campanya i apuntar-vos a través del formulari d'inscripció que trobareu al final d'aquesta pàgina.