Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Torna el Decidim Fest per parlar de democràcia i tecnologia

Publicado el 20/09/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Decidim Fest 2021
Decidim Fest 2021, por Projecte Decidim. 2021. Licencia: BY-SA

 Sota el lema 'Democràcia, Tecnologia i Justícia Global', el Decidim Fest 2021 es realitzarà del 20 al 22 d’octubre en format serà híbrid, amb sessions en línia i presencials al Canòdrom-Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica de Barcelona

El debat al voltant del futur de la tecnologia és el debat sobre el futur de la societat i com aquesta s'organitza i governa. "Així, democràcia i tecnologia es presenten com dues idees que no es poden dissociar si volem pensar en un futur on la tecnologia es faci des de i amb la gent", expliquen des del Decidim Fest.

.Aquest esdeveniment es celebrarà del 20 al 22 d'octubre amb sessions online i sessions presencials al Canòdrom-Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica de Barcelona. Abordarà totes aquestes idees a partir de l'experiència i principis del projecte DecidimTres dies per debatre l'impacte i les possibilitats d’internet en política i participació ciutadana. Trobareu aquí els primers ponents confirmats. El Decidim Fest és gratuït i està obert a tothom. Aviat obriran inscripcions.