Sharing Academy
Sharing Academy. Licencia: Todos los derechos reservados.

Sharing Academy va néixer fa un any i funciona com un mercat "peer to peer" on estudiants universitaris comparteixen coneixements i aprenen d'altres estudiants a través de classes privades. L'aplicació web ja rep una mitjana de 6000 visites diàries.

El funcionament és molt senzill. L'alumne accedeix a la plataforma i sense necessitat de registre pot buscar la universitat i assignatura de la que vol rebre classes. L'aplicació et mostra els professors registrats disponibles i et dona la possibilitat de contactar amb ell a través d'un xat i reservar la classe. Els professors estan valorats segons l'opinió dels alumnes, el que fomenta el sentit de comunitat. En l'actualitat tenen més de 2000 usuaris d'una quarentena d'universitats espanyoles.

També s'han repartit premis en dues categories més. L'Audience Award que atorga el públic a través dels seus vots ha anat a parar a Schooltivity de València; mentre que el Big Impact Award, que premia l'aplicació amb més impacte a la vida de les persones, ha sigut per Mimi Hearing de Berlín.