Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Acte final dels premis DonaTIC 2021

13/10/2021
de 19:00 a 20:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Premis DonaTIC 2021
Premis DonaTIC 2021. 2021. Font: Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. Llicència: Tots els drets reservats

Els Premis DonaTIC 2021 són a la recta final. Es lliuraran el 13 d’octubre, dia d’Ada Lovelace a les 19 hores al CosmoCaixa.. Tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents.

Dones referents del món TIC i empresarial seran les guardonades entre les vuit categories i dos subcategories que planteja els Premis DonaTIC:

Emprenedora: ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa del sector de les TIC o que ha dut a terme innovacions en l'empresa familiar, com a intraemprenedora. Empresària: ha d’haver consolidat una empresa que es dedica a l’àmbit de les TIC.
Professional: ha de treballar per a una empresa o organització o ser “freelance” dedicada a l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC. Acadèmica/Investigadora: s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
Divulgadora:
ha de treballar en l’àmbit de la comunicació o que ha dut a terme activitats de divulgació vinculades a les TIC i/o a les tecnologies. Revelació: ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC tot i tenir una trajectòria curta.
Estudiant TIC: es divideix en Universitària i FP, i les candidates han de ser estudiants de qualsevol titulació universitària o cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i han d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en aquest àmbit. Es considera estudiant la noia matriculada en el moment de la convocatòria dels premis i es recomana presentar una carta de referència del centre o d'algun professor o professora.
Iniciatives referents: també és divideix en dues subcategories, Empresarial i Entitat, centre formatiu/institució, i hi poden optar qualsevol empresa, entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC. Es valoren aquelles iniciatives que neixen de la voluntat de l’entitat per combatre l’escletxa de gènere i no aquelles que es realitzen perquè són la seva tasca dins de l’entitat.

Detalls del curs

Data: 
dimecres, 13 octubre, 2021 - 19:00 a 20:30