Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada: Intel·ligència Artificial i DDHH en línia

10/06/2021
de 09:00 a 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornada_ Intel·ligència Artificial i DDHH
Jornada_ Intel·ligència Artificial i DDHH. Font: Espai Societat Oberta. Llicència: Tots els drets reservats

El proper 10 de juny l'Espai Societat Oberta organitza una jornada en línia que uneix la intel·ligència artificial i els drets humans. Inscripcions obertes.

Durant el 2019 i el 2020 l'Espai Societat Oberta va dedicar part de la seva agenda a trobades i qüestions relacionades amb tecnologia, ètica, drets humans i justícia social. En aquesta ocasió, uneixen forces amb Lafede.cat i M4Social per organitzar una nova jornada sobre Intel·ligència Artificial i Drets Humans. Podeu realitzar aquí la vostra inscripció.

Programa

9.30h Per què aquesta jornada?
10h Securització de les nostres vides en fronteres i ciutats Ana Valdivia, investigadora en intel·ligència artificial i ciència de dades al King’s College London Youssef M.Ouled, periodista i investigador sobre conseqüències del racisme Nora Miralles, investigadora Observatori Drets Humans i Empreses a la Mediterrània (ODHE) Modera: Pepa Martínez, directora La Fede 11.45 Exclusió social automatitzada, com evitar-la? Josep Giralt, Taula Tercer Sector Javier Sánchez, Universitat de Còrdova i Data Justice Lab Sara Suárez-Gonzalo, investigadora a la Universitat Pompeu Fabra Modera: Irene Parra, responsable de comunicació de m4Social
13h Com dissenyar polítiques públiques digitals inclusives des de la participació ciutadana i la diversitat? Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Tecnològica, Administració Electrònica i Bon Govern de l’Ajuntament de Barcelona Ismael PeñaLopez, Dirección General de Participació i processos electorals de la Generalitat Judith Membrives, integrant comunitat Algorights Modera: Thai Jungpanich, coordinadora Espai Societat Oberta A l’Espai Societat Oberta creiem que cal ampliar la mirada i aprofundir en els coneixements tecnològics per fer de les eines digitals unes aliades. 

Detalls del curs

Data: 
dijous, 10 juny, 2021 - 09:00 a 14:00
Tipus de curs: 
virtual