Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Paeria aposta pel model web 2.0

Publicat el 31/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge:paeria dos punt zero
Imatge:paeria_dos_punt_zero

La tinenta d'alcalde, Montse Mínguez, presenta els darrers serveis de l'Ajuntament de Lleida ja accessibles des dels entorns web més participatius.

L’Ajuntament de Lleida serà pioner en l'aplicació d'un pla estratègic, el 2.0 010 Service Pack, per adaptar els seus serveis als nous entorns col·laboratius i xarxes socials utilitzades en Internet. En aquests moments, la Paeria ja és present a la web 2.0 per mitjà de youtube i del canal de vídeos de la Paeria.

També es pot accedir a informació de la Paeria per mitjà d'eines com Google Earth. La tinenta d'alcalde responsable de Noves Tecnologies, Montse Mínguez, ha presentat avui el pla estratègic de l'Ajuntament de Lleida en el marc de les noves tecnologies. Mínguez ha remarcat que la Paeria té la vocació de ser capdavantera en la vinculació dels serveis que ofereix l'administració amb l'entorn 2.0 i ha recordat que prop de 5000 tràmits amb l'ajuntament de Lleida es realitzen ja on-line, la carpeta ciutadana està en ple funcionament i la posada en marxa del xat de l'alcalde també fou un element innovador en la relació directa amb la ciutadania.

Per la seva banda, el gerent de l'Institut Municipal d'Informàtica, Antoni Saldaña, ha explicat les aplicacions que permeten, ja en aquests moments, aquesta relació amb la ciutadania per mitjà de les webs socials. Google Earth, el canal de vídeos de Paeria o l'accessibilitat per part de la ciutadania del plànol de Lleida amb dades estadístiques sobre la població de la ciutat, en són alguns exemples.