Benvolgut/da,
 
T’informem que el Govern de la Generalitat va aprovar el passat 8 de novembre el programa CATLABS, per reforçar el potencial existent al territori en matèria d’innovació social digital i col·laborativa i donar-li visibilitat. Els impulsors d’aquesta iniciativa, que s’emmarca en l’estratègia RIS3CAT i compta amb el suport del Programa Operatiu FEDER per a Catalunya 2014-2010, són els departaments de la Presidència, a través de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, i de la Vicepresidència, a través de la Direcció General de Promoció Econòmica. També hi estan implicades les conselleries d’Empresa i Coneixement i  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, així com el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Finalment, CATLABS compta amb l’expertesa de la Fundació I2cat, que actuarà com a oficina tècnica del programa.
 
L’objectiu de CATLABS és buscar complicitats i promoure la col·laboració entre els actors locals -administracions, empreses, entitats públiques i privades- que tenen projectes en matèries com les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), la robòtica, la indústria dels drones, el coworking, la fabricació digital (fablabs, makers, ateneus), etc. Fruit de les seves sinèrgies podrien sorgir a curt/ mig termini  iniciatives similars als projectes d’especialització i competitivitat territorial (PECT), que comptarien amb el nostre suport a l’hora d’accedir a finançament europeu.
 
Primer de tot, CATLABS compta amb els Punts TIC, en tant que agents d’innovació amb una trajectòria contrastada. El programa pretén oferir noves aliances i perspectives de futur als vostres projectes. En segon lloc, vol incorporar-hi totes aquelles entitats que fan innovació a Catalunya. En aquest sentit, CATLABS reconeix el paper que exerciu com a referent territorial en l’àmbit de les TIC i us convida a suggerir actors del vostre entorn que podrien formar part d’aquesta xarxa i a identificar-ne de nous.
 
Per a més informació del programa, pots accedir als següents enllaços:

Per començar a treballar-hi, durant els propers mesos de febrer i març de 2017 s’organitzaran 7 trobades, una a cada Delegació del Govern de la Generalitat,  amb l’objectiu d’explicar-vos amb detall el programa i connectar-vos amb altres agents que fan innovació al vostre entorn. Una vegada confirmem la data de la reunió al vostre territori, us la farem saber.  
 
Pots fer arribar les teves impressions al respecte i suggerir entitats o projectes de la teva demarcació que puguin formar part de CATLABS, a través d’un correu electrònic adreçat als tècnics de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital:

Restem a la teva disposició, com sempre, i aprofitem l’avinentesa per desitjar-te un Bon Nadal i un millor 2017.

Cordialment,
 

Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC
C. Dels Salvador, 6, baixos 08001 Barcelona | Tel. 902 365 209
oficina.tecnica@punttic.cat | punttic.cat

Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.