Campus
d'Estiu

Del 5 al 18 de juliol

Coursera


Aquest juliol, forma’t amb Punt TIC

Benvolgut i benvolguda,

L’Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC seguim al teu costat aquest estiu i t’oferim quatre accions formatives en línia per aprendre noves eines i incorporar-les al teu espai. Els cursos estaran oberts del 5 al 18 de juliol a través del CampusLab.

Les formacions

Les formacions que et proposem tenen com a objectiu treballar les competències digitals i aprendre eines, recursos i activitats que t’ajudaran a pensar activitats i aplicar una metodologia i flux de treball específic. Emetrem un certificat professional d’assistència al curs.

Mobile learning i metodologies digitals innovadores

En els últims anys ens hem adonat que hem de fer servir metodologies innovadores, com les competències del marc europeu. En aquesta formació aprendràs a crear activitats creatives per introduir-les a la teva aula amb activitats i propostes concretes. Aprofitarem les oportunitats que ens ofereix el mòbil per aplicar-les a l'aprenentatge.

Té una durada de 30 h online i s'organitzaran trobades virtuals dins el curs. Les metodologies que es treballaran seran: Gamificació, Problem Based learning, Flipped classroom i Project based learning.

Eines lliures per a la dinamització comunitària

En aquesta formació coneixeràs eines i recursos de programari lliure que t’ajudaran a dinamitzar les teves sessions de treball online. A més, després de conèixer aquestes eines, ens endinsarem en el coneixement de la Nova maqueta Punt TIC, que ens permetrà conèixer i promoure l’ús del programari lliure com a eines vinculades a un ideari i uns valors en consonància amb l’entorn de la Xarxa Punt TIC. Aquest curs té una durada de 20 h online.

Estratègies Dones i TIC

Trencar amb la bretxa digital de gènere és un dels objectius de la Xarxa Punt TIC, així com continuar generant una xarxa de persones dinamitzadores sensibilitzades i formades en la temàtica DonesTIC, per a fomentar l'emprenedoria i l'autoocupació vers les dones. En aquest curs aprendràs recursos, eines i activitats tot identificant bones pràctiques que fomentin el creixement personal i la millora de l'ocupabilitat de les dones a través de l'ús de les noves tecnologies i com aquestes poden tenir un impacte positiu en el desenvolupament de les seves pròpies comunitats. Aquest curs té una durada de 20 h online.

Coneixem els tràmits digitals en línia

En aquest curs, coneixeràs els principals tràmits digitals en línia com l'idCat, les eines de Catsalut, els llibres electrònics, prèstecs, l'ACTIC, instàncies a l'Ajuntament, Decidim, etc. per poder ajudar i acompanyar als participants des dels nostres punts. Aquest curs té una durada de 20 h online.

Altres experiències autoformatives

A més, al CampusLab encara pots realitzar els Cursos d’autoformació sense tutorització com el Curs d'acollida, el Curs de Dones TIC o el Curs per aprendre a utilitzar Big Blue Button en les teves activitats online, l'eina de videoconferències de la xarxa.

Apunta’t i accedeix a una experiència formativa completa!







Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin




Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.