Start-up Catalonia

Barcelona & Catalonia Startup Hub
Publicat el 28/12/2016
0
Buscar start-ups catalanes i conèixer les seves característiques és ara més fàcil amb Barcelona & Catalonia Startup Hub.
Logotip de Catalunya Eprèn - Start-Up Catalonia
Publicat el 28/07/2014
0
Les empreses interessades en participar en les noves acceleradores de Lleida, Catalunya Sud i Catalunya Central encara són a temps de presentar-se a la convocatòria d'...
Núvol de paraules de la presentació d'Start-Up Catalonia al CETAP
Publicat el 15/07/2014
0
L’objectiu del programa és impulsar el creixement d’empreses innovadores i disminuir la mortaldat de projectes empresarials per aconseguir que la facturació, l’exportació, la creació de llocs de treball i el capital social de les empreses s’incrementi.
Logotip Start-Up Catalonia
Publicat el 08/07/2014
0
Fins al 25 de juliol està oberta la convocatòria per participar en el programa d’acceleració empresarial Start-Up Catalonia en les noves acceleradores de Lleida, Catalunya Sud i Catalunya Central. S'adreça a empreses amb menys de cinc anys de vida, innovadores, amb visió internacional, una clara...
Start-up Catalonia
Publicat el 13/06/2013
0
Els nous centres s'ubicaran al Tecnocampus de Mataró, a l'EsadeCreàpolis de Sant Cugat del Vallès i al Baix Llobregat, i s'afegiran al que des de l'octubre de 2012 opera al Parc Científic i Tecnològic de Girona.
Subscriure a Start-up Catalonia