2a edició de Coinnovem Sabadell
L'Ajuntament de Sabadell ha donat a conèixer les claus de la 2a edició del concurs Coinnovem Sabadell. Autor: Ajuntament de Sabadell. Llicència: Tots els drets reservats.

Les candidatures que es presentin al concurs hauran de respondre a necessitats reals de Sabadell, relacionades amb el desenvolupament urbà: mobilitat, participació, economia circular i col·laborativa, administració electrònica i govern digital, medi ambient i energia, escletxa digital, comerç, turisme, salut, esport. El concurs compta amb dues categories: una per a productes, processos o metodologies ja desenvolupades i aplicades (amb menys de tres anys d’antiguitat), i una altra que recompensa idees innovadores originals, però que encara no s'hagin portat a la pràctica.

Enguany, el concurs SmartCAT Challenge de la Generalitat de Catalunya també busca solucions innovadores per a reptes urbans proposats per l'Ajuntament de Sabadell. Així, les organitzacions que presentin solucions ho podran fer a tots dos certàmens.

El període de presentació de candidatures de la segona edició de Coinnovem Sabadell estarà obert fins al 31 d’octubre. Les candidatures es podran presentar tant digitalment com presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, i seran valorades per un jurat professional compost per experts/es en innovació i gestió urbana del món de la universitat, l’empresa i l’administració.

El lliurament de premis es farà en un acte que tindrà lloc el 6 de novembre, a Sabadell.