Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

4 podcast sobre educació i TICs per aprendre

Publicat el 02/11/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
4 podcast sobre educació i TICs
4 podcast sobre educació i TICs, per Pexels. 2012. Llicència: BY-SA

Hem seleccionat 4 podcasts sobre educació i tecnologia perquè puguis reflexionar i aprendre sobre experiències i recursos didàctics al costat d'altres professionals de l'educació i les TICs per a consolidar o ampliar els teus propis coneixements. 

EdTech Tips: Educació i Tecnologia

Des de Lima ens arriba EdTech Tips, un podcast basat en entrevistes a diferents professionals de l'educació per a aprendre sobre innovació pedagògica i la integració de la tecnologia en els processos d'ensenyament i aprenentatge.Trobaràs contingut tan interessant com les oportunitats i desafiaments de l'educació digital o idees sobre ciutadania digital en temps de Covid19.

The TIC Experience Podcast

The TIC Experience Podcast és un espai per a xerrar tot sobre tecnologia, emprenedoria i innovació impulsat per dos docents TIC de Buenos Aires. En cada episodi parlen amb persones expertes sobre intel·ligència artificial, realitat virtual, apps, màrqueting digital i molt més.

Duelo TIC TAC

Duelo TIC TAC és un programa educatiu on la tecnologia és la protagonista. En cada episodi es debatran en duel diferents aplicacions tecnològiques per a finalment conèixer els avantatges i desavantatges que presenten dins del procés d'ensenyament-aprenentatge.

Hijas de Internet

Hijas de Internet és un podcast sobre tecnologia i les implicacions de néixer i créixer en l'era de la revolució digital impulsat per dues dones TIC. En ell, comparteixen les seves experiències per a utilitzar el potencial de les plataformes digitals de la millor manera possible.