A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor
A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor.

El Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day) se celebra des del 2004, un dia del mes de febrer. Promoguda per la Comissió Europea i organitzada per INSAFE, enguay més de 60 països celebren aquest esdeveniment.

És un bon dia per recordar tant als infants i joves com a les persones adultes que és important tenir cura de les nostres dades personals i fotografies quan naveguem per Internet. Cada cop creix més la conscienciació al voltant de la necessitat de mantenir la nostra privacitat i seguretat en la xarxa i, cada any, són més les organitzacions que s'afegeixen a aquesta celebració, preparant tallers, activitats, materials, etc.

Des de la Xarxa Punt TIC us proposem un recurs amb entrevistes, enllaços, guies, etc. que us poden servir per treballar aquest tema: A Internet, la seguretat és un punt al nostre favor. Hi podreu trobar l'opinió i els consells de persones expertes, una webquest per aprendre sobre seguretat i infinitat de guies i recursos tant adreçats a infants i joves com a persones adultes.