Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació
Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació.

La d'enguany serà la segona edició del curs Associacionisme 2.0, que vol promoure la formació en xarxes socials entre les associacions cíviques, per tal que aprenguin a treure partit de les noves tecnologies. El curs es desenvoluparà entre l'1 de febre i el 30 de juny de 2010. El període de matriculació estarà obert des del 18 al 29 de gener. Encara que tenen prioritat les persones que hagin realitzat la pre-matrícula (el període per fer-lo era del 15 de desembre de 2009 al 15 de gener de 2010), queden places per a aquelles persones interessades que no van formalitzar la pre-matrícula. Per matricular-s'hi cal omplir aquest formulari i efectuar el pagament.

L’objectiu del curs és ensenyar les competències necessàries per dissenyar, gestionar i desenvolupar xarxes socials virtuals en diferents àmbits i sectors, però també vol ajudar a obrir nous camins de reorganització social i innovació aplicats a col·lectius ciutadans i professionals, associacions, organitzacions, empreses establertes i de nou encuny, àrees econòmiques, administracions i entitats territorials de la cultura, la investigació o l’acció urbana, a fi que ampliïn el seu marc d’acció i de col·laboració mútua, de creació de societat global i de generació i gestió de coneixement en xarxa, tot això com una aposta estratègica davant de l’evolució actual de la nostra societat.

El Lab-RSI és una iniciativa pionera impulsada per Citilab-Cornellà i dirigida per Luis Ángel Fernández Hermana que té com a objectiu fomentar l'aprenentatge, la recerca i innovació, el desenvolupament de projectes i la consultoria en l'àrea de les Xarxes Socials Virtuals d'Innovació.

Més informació: Laboratori de Xarxes Socials d'Innovació