Curs gratuït per a persones educadores STEAM
Curs gratuït per a persones educadores STEAM. Autor: STEAMonEdu. 2021. Llicència: BY-SA.

Els participants adquiriran coneixements i desenvoluparan competències en les següents àrees:

  • Enfocaments moderns de l'educació STE (A) M
  • Disseny i implementació d'activitats educatives STE (A) M
  • Creació de contingut per a educació STE (A) M
  • Procediment educatiu i gestió de recursos
  • Construcció de comunitat, participació i interacció
  • Polítiques en el context de l'educació STE (A) M
  • Marcos de competències i oportunitats d'aprenentatge permanent graphics

El curs està dirigit a totes les persones que estiguin interessades a sol·licitar o conèixer l'educació STE (A) M, com ara:

  1. educadors/es actius/ves en tots els nivells i entorns de l'educació formal i no formal
  2. gerents / directors/es en tots els nivells d'educació formal i no formal
  3. estudiants o graduats

Quan es realitza?

Del 10 de maig al 20 de juny de 2021 (6 setmanes) i en línia. Podeu realitzar aquí la vostra inscripció.

Quin és el programa?

Setmana 1. Introducció a l'educació STE (A) M Introducció als MOOC L'enfocament educatiu STE (A) M Tècniques d'ensenyament i aprenentatge que promouen l'educació STE (A) M Contingut i eines per a l'educació STE (A) M.

Setmana 2. L'educador com a dissenyador i creador de l'aprenentatge Disseny d'activitats educatives relacionades amb STE (A) M Disseny de cursos relacionats amb STE (A) M Creació de contingut per a educació STE (A) M.

Setmana 3. L'educador com orquestador i director (part A) Mètodes d'organització de l'ensenyament per a l'educació STE (A) M Mètodes de gestió de l'aula per a l'educació STE (A) M.

Setmana 4. L'educador com orquestador i director (parteix B) Mètodes de gestió de recursos educatius per a l'educació STE (A) M Mètodes de gestió de laboratori per a l'educació STE (A) M Mètodes de gestió de recursos humans per a l'educació STE (A) M.

Setmana 5. Educador com a membre de la comunitat Comunitats d'educadors STE (A) M Comunitats de recerca i negocis per a l'educació STE (A) M Polítiques que promouen l'enfocament educatiu STE (A) M.

Setmana 6. L'educador com a professional Activitats de recerca en educació STE (A) M Aprenentatge permanent i desenvolupament professional dels educadors STE (A) M Habilitats digitals, marcs i eines per a educadors STE (A) M Habilitats transferibles per a educadors STE (A) M Check the full schedule in pdf

El contingut d'aprenentatge del MOOC està disponible principalment en anglès. Si teniu alguna pregunta, podeu comunicar-vos amb Colectic a steamonedu@colectic.coop