Aquesta comunitat virtual serveix per organitzar i recomanar lectures, escriure ressenyes, descobrir què llegir després i relacionar-se amb altres persones lectores. Està disponible en tots els idiomes de l'estat espanyol.

Llibres volant
.

El projecte forma part de BookWyrm, una xarxa social per portar un registre de les teves lectures, parlar sobre llibres, escriure ressenyes, i descobrir què llegir a continuació. És una xarxa social federada i això vol dir que és descentralitzada, no pertany ni depèn d'una empresa, com per exemple Goodreads, Facebook, Twitter o Instagram. La federació permet a qualsevol de BookWyrm unir-se a comunitats petites i de confiança que poden connectar-se entre sí i amb altres serveis. Una d'aquestes comunitats és Comelibros Club.

Amb Comelibros Club podràs fer un seguiment de la teva lectura i descobrir què estan llegint altres persones usuàries segons els teus propis termes. I el més important de tot és que són recomanacions de persones, no d'algoritmes! A més, els idiomes recomanats de la instància són: castellà, gallec, català, euskera, asturià, aranès i anglès. Aquesta xarxa social està molt orientada al públic i editorials que parlen aquests idiomes.

El més interessant és que pots compartir la informació amb un grup de persones, fer-ho públic o privat per a tu mateix/a. Algunes de les opcions disponibles són:

  1. Objectiu de lectura: El desafiament de lectura de Comelibros consisteix a establir un objectiu anual en quantitat de llibres.
  2. Ressenyes i comentaris: Aquesta és una de les accions més conegudes. Pots puntuar un llibre d'una a cinc estrelles i incloure-ho en les teves lectures, comentaris o cites. Un mateix llibre pot estar en diverses llistes alhora. També podràs fer la ressenya del llibre, posar comentaris i cites que t'hagin agradat. Pots controlar qui pot veure les teves publicacions amb una configuració de la privacitat granular.
  3. Llistes/biblioteca: Amb aquesta funció pots crear les teves llistes de lectura. D'aquesta manera podràs tenir una biblioteca la mar d'organitzada. A més, des del teu perfil podràs veure totes les llistes que tens actualment. I, el més important de tot, editar-les!