A l’emissora Ràdio Tàrrega, el Punt Òmnia gòTIC - Ajuntament de Tàrrega planteja afirmacions o preguntes relacionades amb les tecnologies de la informació i de la comunicació. Descobreix més!

Imatge de Ramon Oromí
Imatge de Ramon Oromí. 2023. Tipus de lletra: Punt Òmnia gòTIC - Ajuntament de Tàrrega. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia gòTIC - Ajuntament de Tàrrega col·labora de manera periòdica amb l’emissora Ràdio Tàrrega dinamitzant un espai sobre tecnologia, cultura i identitat digital. Actualment, el pòdcast ‘Tenim una missió’ s’emet en directe els dimecres de manera quinzenal. En un primer lloc, el dinamitzador del Punt Òmnia gòTIC - Ajuntament de Tàrrega, Ramon Oromí, planteja una afirmació o una pregunta relacionada amb les tecnologies de la informació i de la comunicació i el seu impacte en el dia a dia. Al llarg del pòdcast, d’uns trenta minuts, Oromí dona dades i eines per a entendre i donar resposta al repte. També, compta amb el suport d’una o dues persones expertes en l’àmbit que s’explora. Recentment, per exemple, s’ha parlat de la reparació, la reutilització i el cicle de vida dels aparells electrònics. Paral·lelament, els divendres, Ramon Oromí condueix un microcast a l’emissora Ràdio Tàrrega. Sota el títol ‘Nota de Veu’, Oromí explica conceptes de l’àmbit digital en un parell de minuts. En aquest sentit, darrerament, s’ha posat el focus en el softcatalà, en la xarxa en malla o en el fedivers.