La iniciativa, que busca connectar i posar en valor referents femenins de l’ecosistema digital de Catalunya, organitzarà un total de deu actes a diferents punts. No hi faltis!

Imatge del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell
Imatge del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. 2023. Tipus de lletra: Punt Òmnia de La Seu d’Urgell. Llicència: Tots els drets reservats.

Amb l’objectiu de fomentar el paper de les dones en l’àmbit de les tecnologies de la informació i de la comunicació, el Col·laboratori Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, presenta el Cicle DonaTIC. Sota el títol ‘El talent femení en l’ecosistema digital de Catalunya: vivències i oportunitats’, la iniciativa organitzarà un total de deu d’actes a diferents punts del territori. En aquest sentit, la proposta vol donar veu a dones referents dels àmbits tecnològics, científics i empresarials per tal de conèixer les seves experiències inspiradores. Així doncs, les sessions buscaran ampliar la visibilitat i la connexió del talent femení a Catalunya, així com fomentar les vocacions tecnològiques entre les nenes, les adolescents i les joves.

Aquesta és la valoració de la dinamitzadora del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell, Ester Collado:

El passat dimarts 19 de setembre vaig tenir el luxe de compatir i de participar en el Cicle DonaTIC, una iniciativa del Col·laboratori Catalunya, impulsat per la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, i l’Oficina Accelera PIME per a entorns rurals Secartys Sinergia. Es va tractar d'un espai on vaig poder escoltar i aprendre de quatre dones amb un recorregut professional i personal molt diferent, però totes elles amb un hàndicap comú, com és el fet de les noves tecnologies de la informació com a eina per a poder treballar i arribar a la ciutadania.

Benvinguda:
- Sr. Joan Barrera, alcalde de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell
- Sra. Liliana Arroyo, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya

Taula rodona:
- Sra. Rosa Artisó, CEO de Sayoscarrera
- Sra. Olga Cuevas, desenvolupadora web, formació i dinamització en TIC
- Sra. Dèlia Serra, coordinadora del Grup de Suport Aeri dels Agents Rurals
- Sra. Ester Collado, dinamitzadora del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell
- Sra. Mireia Alba Ferré, professora de robòtica de l’Escola Mossèn Albert Vives

Clausura:
- Sra. Marta Bertran, estudiant de doctorat al CERN i guanyadora del Premi DonaTIC 2021 a la millor estudiant

Moltes gràcies per comptar amb mi 💙❤️🧡💛💚💜🤍🤎🖤