CREC Eixample
CREC Eixample. 2016. Tipus de lletra: Coworking Spain. Llicència: Tots els drets reservats.
El nou CREC obrirà portes després de l'estiu i tindrà capacitat per a 120 professionals. El local de 700m2 té dues plantes amb accés a peu de carrer i s'ubicarà al número 672 de Gran Via de les Corts Catalanes. Aquesta planta estarà destinada majoritàriament a perfils freelance que necessiten d'un espai per treballar, però també se celebraran esdeveniments (fires, presentacions, etc.) durant els caps de setmana, com ja es fa al CREC del Poble-sec. A més, per primera vegada, es crea un àrea d'espais privats per equips per a aquells projectes que necessiten certa intimitat per desenvolupar la seva activitat. El nou CREC Eixample també comptarà amb sales de reunions, una sala de formació, un office i una àrea de relax.
 
En motiu de la inauguració del nou espai, el CREC llença la campanya "Preestrena": les 25 primeres persones que reservin la seva plaça al nou espai obtindran un descompte de 80 € al mes durant el primer any de funcionament del CREC Eixample. Aquesta oferta és vàlida per a la tarifa de dia complet -amb un lloc fix que podran escollir sobre pla- o la flexible, amb posició variable. 
 
El CREC va néixer el gener del 2013 amb el propòsit de donar suport a tots aquells que han trobat en l'autoocupació i l'emprenedoria una sortida professional i personal. Des d'aleshores, prop de 200 professionals -homes i dones d'entre 25 i 55 anys- de sectors diversos com l'audiovisual (realitzadors, fotògrafs, periodistes ...), la traducció, el màrqueting o el disseny, entre d'altres, han desenvolupat els seus projectes professionals des del CREC Poble-sec.
 
Si teniu qualsevol dubte o necessiteu ampliar informacio, podeu trucar al 931.165.585 (Vanesa Carrasquilla) o enviar un mail a vanesacarrasquilla@crec.cc.