Els dijous, de 17 a 19.30 hores, joves de 12 a 29 anys dissenyen i aprenen a instal·lar i a posar en funcionament jocs de tipus rol en 2D amb el programa RPG Maker. Descobreix els detalls!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2019. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Des del passat mes de setembre i fins al pròxim mes de desembre, el Punt TIC Rubí Jove organitza un taller de creació de videojocs a l’Espai Jove Torre Bassas, que es troba al Carrer Sabadell número 18 de la localitat de Rubí. L’activitat, que s’imparteix els dijous de 17 a 19.30 hores de la mà d’un professional del sector, està pensada per a joves de 12 a 29 anys amb interessos i inquietuds vinculades amb les tecnologies de la informació i de la comunicació. Així doncs, hi poden participar tant les persones sense coneixements previs com les persones amb experiència. Únicament, es demana portar un ordinador per tal de poder cursar el taller.

Les persones participants dissenyen i aprenen a instal·lar i a posar en funcionament jocs de tipus rol en 2D amb el programa RPG Maker. En concret, es creen els entorns, els mapes, els personatges, els equipaments i les interaccions dels personatges. L’activitat és gratuïta i està oberta a la participació del jovent.

Les persones interessades a participar-hi poden enviar un correu electrònic a rubijove@rubijove.cat.