Mirades
Mirades.

MIRADES és un taller dirigit a persones majors de 16 anys que tinguin ganes d'aprendre i experimentar amb els formats audiovisuals. L'objectiu és planificar, rodar i editar un video documental sobre un tema de Manlleu fent servir les eines adequades. Els interessats no necessiten formació prèvia ni experiència. Només ganes d'aprendre, il·lusió per explicar històries, imaginació i voluntat de treball en equip.

Elcanal dedicarà la seva Aula de Sessions a l'apartat més teòric del curs. Aquest espai, disponible per entitats i usuaris de Manlleu i de la comarca d'Osona està especialment orientat a classes de tipus magistral i disposa de tots els equipaments per oferir suport audiovisual.

Aquest apartat teòric, amb formació en conceptes de llenguatge audiovisual es complementarà amb el treball de camp i el procés de muntatge que es farà a Arkham Studio.

Les Inscripcions pel MIRADES 2010 estan obertes. I podeu apuntar-vos fins el dia 9 d'abril. Podeu participar-hi omplint el formulari que trobareu a la web del MIRADES.

Recordeu que la data límit per inscriure’s és el dia 9 d’abril.

Espot Mirades 2010
Cargado por ArkhamStudio. - Descubre más videos creativos.

 

Tota la informació que necessiteu saber sobre el taller i les inscripcions, la trobareu a la pàgina web de MIRADES 2010. També hi trobareu videos i making of dels participants de l’any passat.

Enllaç: MIRADES