Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Empoderant als docents amb eines de programació i robòtica

Publicat el 03/05/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

Sistema Thead és una empresa social que treballa oferint formació, desenvolupament i acompanyament de docents en eines de robòtica, programació i maker, incorporant projectes alineats amb els Objectius de Desenvolupament SostenibleVols coneixer-la?

Sistema Thead treballen per a promoure una educació que permeti reduir la bretxa digital, afavorir la inclusió, i en el qual nens i nenes tenen accés a una educació que afavoreixi el desenvolupament d'habilitats i competències que augmentin les seves oportunitats per millorar la vida. Parlem amb María Seoane, una de les seves cofundadores.

"Oferim tres serveis principals: formacions de curta o mitja durada, creem recursos i materials inclusius i assessorament de centres educatius", explica Seoane. A més, actualment estan impulsant el projecte d'incubadora creativa "SteamConnectats" amb l'obejctiu de donar una empenta i fer un seguiment proper als centres educatius en el seu propi procés d'incorporació del desenvolupament sostenible de la tecnologia, la robòtica i la programació educatives a nivell de centre, al currículum i a les aules.