actic
ACTIC.

Ja has omplert la sol·licitud per convertir-te en centre col·laborador de l'ACTIC? El procediment és molt senzill! Només has de consultar els requisits necessaris i presentar una memòria que detalli aspectes com la ubicació del centre, els recursos humans disponibles, els materials adreçats a l'ACTIC, etc.

Avui et recordem què és l'ACTIC i per a què serveix, a través d'un vídeo que resumeix els continguts que hem anat publicant durant els últims mesos.


 

L'ACTIC és una prova que acredita els coneixements d'una persona en matèria de noves tecnologies. Un cop es supera la prova (oberta a persones majors de 16 anys), la Generalitat expedeix un certificat oficial que es podrà presentar a qualsevol administració o empresa privada. Els objectius finals de la seva posada en marxa passen per la millora qualitativa en l'ús de les TIC, la homogeneïtzació de les competències dins del mercat de treball o l'increment de la cohesió digital. Al lloc web de l'ACTIC, trobareu molta més informació i podeu consultar alguns dels materials formatius ja disponibles.