Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Jornada de la Internet Social 2019 vol afrontar els reptes de la xarxa

Publicat el 17/06/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018
Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018, per Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2018. Llicència: BY-SA

L'any 2018 preparàvem la xarxa per a nous reptes durant la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018. Enguany, volem afrontar-ne alguns que tenim ben presents amb una nova edició de la #JdIS que tindrà lloc dijous 27 de juny, de 9.00 a 14 hores, a l'Espai Bital (C/ José Agustín Goytisolo, 22-28. L'Hospitalet de Llobregat). Ja estan disponibles les inscripcions i el programa.

Durant l'any 2018, 130 persones van participar en la Jornada de dinamització de la Internet Social on vam parlar de canvis, renovacions i com donar impuls a la xarxa tot estrenant una nova ubicació, l'Espai Bital a l'Hospitalet de Llobregat.

Aquest 2019 ens uneix un altre desafiament: volem afrontar alguns d'aquests nous reptes, retrobar-nos amb tots els dinamitzadors i dinamitzadores i amb tots aquells que tenim projectes comuns per gaudir d'una trobada amb noves sinergies que impulsin nous reptes.

Joana Barbany, directora general de Societat Digital, donarà la benvinguda a una jornada on parlarem de ciutadania digital i de com aquesta tracta de fomentar la crítica sobre l'ús de les tecnologies amb una ponència inspiracional conduïda per en Ricard Faura, cap del Servei d'Inclusió i Capacitació Digital amb la participació de Simona Levi, coordinadora d'Xnet i Artur Serra, tecnoantropòleg, deputy director d'i2Cat.

Coneixerem propostes i pràctiques "en primera persona" i projectes vinculats a la Xarxa Punt TIC que ens inspiraran a tots i totes per continuar aprofundint i aprenent potenciant la creativitat en matèria d'innovació social digital.

Les inscripcions estan obertes, us convidem a consultar el programa i esperem que trobeu propostes que us semblin interessants que us ajudin a continuar construint nous espais d'interacció i generar coneixements en xarxa.

Et pot interessat també